Είναι ο Όμπλακ η αιτία της καθίζησης της Ατλέτικο; (pic)

Είναι ο Όμπλακ η αιτία της καθίζησης της Ατλέτικο; (pic)

Ένα στατιστικό που αποδεικνύει πως ο Γιάν Όμπλακ περνάει τη χειρότερη φάση της καριέρας του...

Εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος μοιάζει να έχει τεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρίσκεται στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η «ελεύθερη πτώση» των «ροχιμπλάνκος» έχει να κάνει με την τραγική αμυντική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα φέτος. Με τον Γιάν Όμπλακ να έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης και να πραγματοποιεί τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, καθώς τα νούμερα του φέτος είναι σε τραγικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει το χειρότερο ποσοστό επεμβάσεων στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης! Κι όμως, ο Όμπλακ που δεν έτρωγε γκολ ούτε με… αίτηση είναι αυτή τη στιγμή με βάση τους αριθμούς, ο χειρότερος τερματοφύλακας των πέντε μεγαλύτερων πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου.

Και το συγκεκριμένο «ντεφορμάρισμα» του Όμπλακ, φαίνεται πως έχει πάρει από το… χέρι όλη την Ατλέτικο, καθώς τα αμυντικά νούμερα των πρωταθλητών Ισπανίας, δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση ομάδα Σιμεόνε!

Μέσα σε 24 αγωνιστικές που έχει δώσει στη La Liga μέχρι στιγμής, η Ατλέτικο έχει δεχτεί 33 γκολ! Μόλις επτά ομάδες έχουν χειρότερη άμυνα σε όλο το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή από την Ατλέτικο, η οποία σε όλη την περασμένη σεζόν δέχτηκε συνολικά 25 γκολ!

Ο Όμπλακ φαίνεται να είναι ένας από τους βασικούς λόγους της γενικότερης πτώσης της Ατλέτικο, με τον Σλοβένο να καλείται να… βρει άμεσα τον καλό του εαυτό, καθώς η ομάδα της Μαδρίτης βρίσκεται μαζί με την Μπαρτσελόνα στην 4η θέση με 39 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ