Γρανάδα – Βιγιαρεάλ 1-4

Γρανάδα – Βιγιαρεάλ 1-4

Η Βιγιαρεάλ διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας τη Γρανάδα χάρη σε χατ τρικ του Ντανζουμά κι έπιασε τετράδα κάνοντας όνειρα για έξοδο στο Champions League.

Εμφατικό διπλό για τη Βιγιαρεάλ που επικράτησε εύκολα με 4-1 εκτός έδρας της Γρανάδα. Έπιασε τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στην τέταρτη θέση το «κίτρινο υποβρύχιο» ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως ματς περισσότερο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Αρνό Ντανζουμά, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Ο Ολλανδός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 35′ με πέναλτι και σκόραρε τέσσερα λεπτά αργότερα για το 0-2. Ο Μίγια με πέναλτι μείωσε στο 61′ σε 1-2 και 20 λεπτά μετά ο Ντανζουμά με νέο πέναλτι έκανε το 1-3. Το 1-4 διαμόρφωσε ο Μόι Γκόμεθ στις καθυστερήσεις με τη συνδρομή και του VAR, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη της Βιγιαρεάλ.

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Κουΐνι (46′ Τορέντε), Ντίαζ, Σάντσες, Νέβα (87′ Σόρο), Μίγια, Γκοναλόνς (13′ Ουζούνι), Μοντόρο (74′ Πέτροβιτς), Πουέρτας, Σουάρεθ, Μολίνα (87′ Κολάδο)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Οριέ (63′ Φόιτ), Μαντί, Τόρες, Εστουπινιάν (62′ Πεντράθα), Πίνο (62′ Τσουκουέζε), Παρέχο, Ιμπόρα, Τριγκέρος (82′ Γκόμεθ), Λο Σέλσο (69′ Μορένο), Νταντζούμα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ