Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-0

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε άνετα με 4-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την 25η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έστησε… πάρτι απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία διέλυσε με 4-0 για την 25η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 7η θέση με 38 βαθμούς, έναν παραπάνω από τη Σοσιεδάδ.

Η Αθλέτικ ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 32′, αλλά ο Μουνιαίν αστόχησε σε πέναλτι, με τον Ρεμίρο να αποκρούει. Ο τερματοφύλακας της Σοσιεδάδ κράτησε το μηδέν και στο 36′ σε σουτ του Γιούρι.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα στο 68′ με τον Βίβιαν, ενώ ο Σάνσετ «κλείδωσε» τη νίκη στο 72′ κάνοντας το 2-0.

Ο Γουίλιαμς σημείωσε το 3-0 στο 80′ και ο Μουνιαίν στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γιούρι (90’ Πετσαρομάν), Μαρτίνεθ, Βιβιάν, Ντάνι Γκαρσία, Βέσγα (62’ Βενσεδόρ), Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρσία (62’ Σάνσετ), Ουίλιαμς, Μπερενγκέρ

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάν, Γοροσαμπέλ, Μουνιόθ, Μερίνο (62’ Ραφίνια), Θουμπιμένδι, Θουμπελδία, Σίλβα (62’ Γουρίδι), Πόρτου (73’ Ντζουάχρα), Σέρλοθ (73’ Αντέρ Μαρτίν), Ογιαρθάμπαλ (88’ Λομπέτε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ