Ρεάλ Μαδρίτης : Πέφτει η «μετοχή» του Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Πέφτει η «μετοχή» του Μπέιλ

Ολοένα και περισσότερο πέφτει η τιμή του Γκάρεθ Μπέιλ στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα «transfermarkt».

Πριν από μερικά χρόνια ο Γκάρεθ Μπέιλ ήταν άνετα μέσα στους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου. Κάτι που έδειχνε και με τη Ρεάλ Μαδρίτης με τα γκολ και τις συμμετοχές του, οδηγώντας τη Βασίλισσα σε αρκετές κούπες.

Ωστόσο, πέρυσι και φέτος ο Ουαλός επιθετικός έχει αγωνιστεί ελάχιστα. Ο λόγος; Οι συνεχείς τραυματισμοί του που δεν τον αφήνουν να βρει ρυθμό και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τη θέση βασικού στην 11αδα των Μερένχες, ενώ δεν αποκλείεται εκείνοι να τον πουλήσουν το επερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα γράφονται και ακούγονται από τα περισσότερα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «transfermarkt» αναφέρει πως η τιμή αγοράς του, που πριν μερικά χρόνια είχε φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, πλέον έχει κατρακυλήσει στα 70 «χαρτιά». Γι’ αυτό το λόγο και οι Μαδριλένοι θα δυσκολευτούν αρκετά να τον πουλήσουν με τα ίδια χρήματα που τον είχαν κάνει δικό τους το καλοκαίρι του 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ