Τίναξε τη μπάνκα η Μπάρτσα για τον Χάαλαντ – Μυθική πρόταση

Τίναξε τη μπάνκα η Μπάρτσα για τον Χάαλαντ – Μυθική πρόταση

H Mπαρτσελόνα εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα ο Λαπόρτα συναντήθηκε με τον Ραϊόλα προσφέροντας του ένα μυθικό ποσό.

Είναι δεδομένο πλέον ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τον διακαή πόθο μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να εκφράζουν ανοικτά το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού.

Μπορεί στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η μαδριλένικη «ΑS» να υποστηρίζει πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ μετά από 2,5 χρόνια στην Ντόρτμουντ, αλλά φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει παρατήσει την υπόθεση και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «»Cuarto» το οποίο αναφέρει ότι ήδη οι μπλαουγκράνα έχουν προσεγγίσει τον Νορβηγό επιθετικό καταθέτοντας του επίσημη πρόταση. Όπως τονίζει το δημοσίευμα ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών που θα αποφέρει στον Χάαλαντ συνολικά το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ θα είναι κλιμακούμενο, καθώς την πρώτη σεζόν αναμένεται να εισπράξει 20 εκατομμύρια, 30 την δεύτερη, 40 την τρίτη, ενώ για την τέταρτη σεζόν θα πάρει 50 εκατομμύρια και την πέμπτη και τελευταία 55 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα ο ίδιος ο Τσάβι ταξίδεψε στο Μόναχο όπου βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ και κάνει αποθεραπεία για να συναντηθούν προσωπικά με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει γνωστό το πλάνο του στον Νορβηγό εν όψει της νέας σεζόν και να καταφέρει να τον πείσει να υπογράψει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ