Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» ο Λαπόρτα – Συνάντηση με Ραϊόλα στο Μονακό για Χάαλαντ! (pic)

Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» ο Λαπόρτα – Συνάντηση με Ραϊόλα στο Μονακό για Χάαλαντ! (pic)

Συνάντηση με τον Μίνο Ραϊόλα για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μπαρτσελόνα είχε ο Ζουάν Λαπόρτα.

Δεδομένη θεωρείται πλέον από σχεδόν όλα τα μεγάλα Μέσα του πλανήτη πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Ντόρτμουντ, καθώς ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του και τη μετακίνηση του σε ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ του κόσμου.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους είναι η Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα οι «μπλαουγκράνα»… φωνάζουν πως θέλουν τον Νορβηγό στην ομάδα τους, με τον Ζουάν Λαπόρτα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κλείσει την υπόθεση.

Κινήσεις με τις οποίες παίρνει έστω και ένα μικρό προβάδισμα. Σαν αυτήν που έκανε στις 16/2 στο Μονακό. Ο Λαπόρτα μαζί με τον Ζόρντι Κρόιφ, συνάντησαν τον Μίνο Ραϊόλα στο Μονακό και συζήτησαν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Είναι γνωστό έτσι και αλλιώς πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιταλό ατζέντη ο οποίος εκπροσωπεί και τον Χάαλαντ. Παράλληλα, ο Λαπόρτα έριξε στο τραπέζι και το όνομα του Μαζράουι ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ το καλοκαίρι…

Βασικό θέμα της συνάντησης ωστόσο ήταν φυσικά ο Χάαλαντ για τον οποίο ο Λαπόρτα ετοιμάζεται να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα «μπλαουγκράνα»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ