Μπαρτσελόνα: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον Τραορέ

Μπαρτσελόνα: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον Τραορέ

Μπορεί ο Ανταμά Τραορέ να έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, όμως σύμφωνα με την AS οι μπλαουγκράνα δεν έχουν αποφασίσει αν θα τον κρατήσουν.

Κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από την Γουλβς τον Ανταμά Τραορέ, ενώ μέχρι τώρα η πορεία του είναι θετική στους μπλαουγκράνα.

Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με την φανέλα της Μπαρτσελόνα έξι φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερεις ασίστ στους συμπαίκτες του, ωστόσο το μέλλον του παραμένει αβέβαιο στους Καταλανούς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική «AS».

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αυτό αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να πάρει απόφαση σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Για να τον κάνει δικό της θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ στην Γουλβς.

Βέβαια αυτό οφείλεται στο ότι η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο οικονομικά και έχει περιορισμένο μπάτζετ και οι κινήσεις τις θα πρέπει να είναι συνετές και μετρημένες για να καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την οικονομική κρίση.

Οι μπλαουγκράνα επίσης ενδέχεται να μπουν σε παζάρια με τους λύκους για να ρίξουν το παραπάνω ποσό. «Χρειάζεται να περιμένουμε, είναι νωρίς να πάρουμε απόφαση» αναφέρουν πηγές των Καταλανών στην «AS».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ