Μπαρτσελόνα – Χάαλαντ: Το ταξίδι «αστραπή» του Τσάβι στη Γερμανία και το δυνατό… χαρτί του Λαπόρτα

Μπαρτσελόνα – Χάαλαντ: Το ταξίδι «αστραπή» του Τσάβι στη Γερμανία και το δυνατό… χαρτί του Λαπόρτα

All in από την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ!

Δεδομένη θεωρείται πλέον από σχεδόν όλα τα μεγάλα Μέσα του πλανήτη πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Ντόρτμουντ, καθώς ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του και τη μετακίνηση του σε ένα από τα πιο μεγάλα κλαμπ του κόσμου.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους είναι η Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα οι «μπλαουγκράνα»… φωνάζουν πως θέλουν τον Νορβηγό στην ομάδα τους, με τον Ζουάν Λαπόρτα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κλείσει την υπόθεση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, την περασμένη Τρίτη, ο Τσάβι και ο Τζόρντι Κρόιφ «πέταξαν» στη Γερμανία και μίλησαν με τον ίδιο τον Χάαλαντ, παρουσιάζοντας του το πρότζεκτ που ετοιμάζουν.

Παράλληλα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως ήδη οι «μπλαουγκράνα» ετοιμάζουν την πρόταση «βόμβα» που θα φτάσει μέχρι και τα 190 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Τσάβι από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στον Λαπόρτα πως ο Νορβηγός είναι ο μοναδικός του στόχος για την επιθετική γραμμή της ομάδας, μετά τις φοβερές προσθήκες που έγιναν τον Γενάρη, με τις αφίξεις των Ομπαμεγιάνγκ, Τόρες και Τραορέ.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη και πως θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις, με τον Λαπόρτα να «ποντάρει» και στην πολύ καλή του σχέση με τον Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον 21χρονο φορ της Ντόρτμουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ