Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 1-0

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ 1-0

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε στην Παμπλόνα από την Οσασούνα (1-0) που απειλήθηκε ελάχιστα κι έχασε έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Η Βιγιαρεάλ φιλοξενήθηκε στην Παμπλόνα από την Οσασούνα και ήθελε να πιάσει στη Βαθμολογία Σοσιεδάδ, Μπέτις και Μπαρτσελόνα με τρίποντο, κυνηγώντας μια θέση στην πρόμως λογάριαζε χωρίς τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα κι άνοιξαν το σκορ στο 24′, όμως το γκολ του Εστουπινιάν ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα η Οσασούνα πήρε τον έλεγχο και ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες.

Ο Ρούλι είδε ένα σουτ να περνά λίγο πάνω από την εστία του στο 33′ ενώ αντιμετώπισε επιτυχώς την απειλή του Ρουμπέν Γκαρσία στο 61′. Ένα λεπτό μετά γράφτηκε το τελικό σκορ, με τον Τσίμι Άβιλα νβάζει το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Μάλιστα η ομάδα του θα μπορούσε α σημειώσει κι άλλα τέρματα προς το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε. Ένα μόνο γκολ ήταν πάντως αρκετό να αφήσει τη Βιγιαρεάλ στους 42 βαθμούς και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χερέρα, Βιδάλ, Νταβίντ Γκαρσία, Κρουζ, Σάντσεθ, Μαρτίνεθ (71′ Μπράσανατς), Τόρο, Μονκαγιόλα, Ρουμπέν Γκαρσία (82′ Οϊέρ), Κίκε Γκαρσία (71′ Μπούντιμιρ), Άβιλα (82′ Ερνάντεθ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Οριέ (77′ Τριγκέρος), Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν, Πίνο (77′ Τσουκουέζε), Παρέχο (84′ Κοκλέν), Καπουέ, Μορένο (58′ Μόι Γκόμεθ), Νταντζούμα, Λο Σέλσο (77′ Ντία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ