Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Με φόρα από το Κύπελλο…

Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Με φόρα από το Κύπελλο…

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Βαλένθια «καθάρισε» με 3-1 τη Γρανάδα, μέσα σε ένα ημίχρονο.

Δεύτερη σερί νίκη για τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα, με τις «νυχτερίδες» που είχαν ανεβασμένη ψυχολογία κι από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, να επικρατούν με 3-1 της Γρανάδα στο «Μεστάγια».

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, τα γκολ έπεσαν βροχή στο δεύτερο. Μόλις στο 48′ ο Γουέδες με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Σολέρ έκανε το 1-0 και τρία λεπτά μετά από νέο φάουλ του Σολέρ ο Γκόμες με κεφαλιά έκανε και το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 με τον Ντομενέκ στο 56′ και έξι λεπτά μετά ήρθε και το 3-1 για τη Βαλένθια με πέναλτι του Σολέρ.

Βαλένθια: Ντομενέκ, Φουλκιέ, Λάτο (5’ Βάσκεθ), Τσέμερτ, Γκιγιαμόν, Σολέρ (85’ Μοσκέρα), Γουέδες, Ράτσιτς, Μούσα (72’ Χιλ), Μάρκος Αντρέ (85’ Κόστα), Γκόμες (72’ Ντούρο)

Γρανάδα: Μαξιμιάνο, Χερμάν Σάντσεθ, Ντίαθ (78’ Κίνι), Νέβα, Τορέντε, Μοντορό (66’ Μολίνα), Πουέρτας (64’ Ματσίς), Μίγια (78’ Αρέθο), Πέτροβιτς, Ουζούνι, Σουάρεθ (78’ Ροτσίνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ