Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3: Τριάρα τετράδας για τους «ροχιμπλάνκος»

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3: Τριάρα τετράδας για τους «ροχιμπλάνκος»

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φελίξ που πέτυχε δύο γκολ, η Ατλέτικο νίκησε με 3-1 την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και της πήρε τη θέση στην τετράδα.

Στην Ατλέτικο το ντέρμπι της τετράδας! Χάρη σε δύο γκολ από τον Ζοάο Φελίξ κι ένα από τον Λεμάρ, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε με 3-1 της Μπέτις εκτός έδρας και έπιασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην τρίτη θέση, αφήνοντας τους γηπεδούχους για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Champions League.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς για την Ατλέτικιο αφού μόλις στο 2′ ο Κορέα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Φέλιξ με πλασέ από κοντά σκόραρε για το 0-1. Η Μπέτις έψαξε το γκολ στη συνέχεια και το βρήκε τελικά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν ο Τέγιο με υπέροχο σουτ έκανε το 1-1.

Ο Τέγιο έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ανατροπή στο 49′ και στο 60′ ήρθε το δεύτερο γκολ για την Ατλέτικο όταν από ασίστ του Γιορέντε ο Φέλιξ πλάσαρε εξ επαφής για το 1-2. Στο 80′ η Ατλέτικο «κλείδωσε» το ματς, με τον Γκριεζμάν να δίνει ασίστ για τον Λεμάρ που πλάσαρε για το 1-3.

Μπέτις: Μπράβο, Ρουίθ, Σαμπαλί, Μπάρτρα, Ακουοκού (57’ Γκούιντο Ροντρίγκες), Καρβάλιο, Χοακίν (66’ Ζοσέ), Γουαρδάδο (11’ Τέγιο), Φεκίρ, Ιγκλέσιας (66’ Χουάνμι), Ρουϊμπάλ

Ατλέτικο: Όμπλακ, Φελίπε, Βρσάλικο (21’ Καρασκό), Ρεϊνίλντο, Λόντι (46’ Λεμάρ), Χιμένεθ, Ερέρα, Ντε Πολ (82’ Σουάρες), Γιορέντε, Κορέα (27’ Γκριεζμάν), Φέλιξ (82’ Σεράνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ