Έλτσε – Μπαρτσελόνα 1-2: «Πάτησε» τριάδα με ανατροπή το… τρένο του Τσάβι

Έλτσε – Μπαρτσελόνα 1-2: «Πάτησε» τριάδα με ανατροπή το… τρένο του Τσάβι

Με γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 84ο λεπτό, η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό από την έδρα της Έλτσε, επικρατώντας με 2-1! Στην 3η θέση η ομάδα του Τσάβι που έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από τις 4/12!

Νίκη «χρυσάφι» για την Μπαρτσελόνα στην έδρα της Έλτσε! Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, η ομάδα του Τσάβι κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό και να δώσει συνέχεια στα θετικά της αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1!

Παρότι βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος, η Μπαρτσελόνα ήταν σοβαρή στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ισοφάρισε με τον Τόρες, έκανε την απόλυτη ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεπάι στα τελευταία λεπτά και πήρε ένα τεράστιο «τρίποντο» με το οποίο «πάτησε» τριάδα, αφήνοντας πίσω της την Μπέτις που παίζει αργότερα με την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και μάλιστα έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, με τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ να χάνει δύο τεράστιες ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Έτσι, κόντρα στη ροή, η Έλτσε κατάφερε να πάρει κεφάλι. Ο Πέδρι έκανε το λάθος στο κέντρο, ο Φιδέλ το εκμεταλλεύτηκε και με ένα άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 44ο λεπτό.

Ο Τσάβι έριξε στο δεύτερο μέρος τον Φεράν Τόρες και εκείνος ανταπέδωσε, καθώς 15 λεπτά μετά την είσοδο του ισοφάρισε και σημείωσε το 1-1. Η Μπαρτσελόνα πήρε ξανά τα ηνία και τελικά βρήκε το «χρυσό» γκολ από την άσπρη βούλα.

Ο Μέμφις Ντεπάι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας έτσι το 2-1 για την Μπαρτσελόνα η οποία έχει να χάσει στο πρωτάθλημα από εκείνο το 1-0 της Μπέτις στο «Καμπ Νόου» στις 4/12 του 2021!

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μπαραγάν, Μόχικα, Ρόκο, Ντιέγκο Γκονζάλες, Φιδέλ (79’ Γκούτι), Ομάρ Μασκαρέλ (85′ Κίκε Πέρεθ), Μαρκόνε (79’ Χοσάν), Γκούτι, Μίγια, Μπογέ (65’ Καρίγιο), Μορέντε (65’ Πόνσε)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλβες, Άλμπα, Αραούχο, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ (68’ Nίκο Γκονζάλςς), Πέδρι, Γκάβι (46’ Τόρες), Ντεμπελέ (75’ Τραορέ), Ομπαμεγιάνγκ (75’ Ντεπάι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ