Sport: «Ο Χάαλαντ θέλει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα»

Sport: «Ο Χάαλαντ θέλει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η καταλανική «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα να για αποσπάσει την υπογραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ σε σχέση με τις Ρεάλ και Σίτι.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να μην διαθέτει την οικονομική δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει η Καταλανική εφημερίδα «Sport» παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ το ερχόμενο καλοκαίρι, ο οποίον αποτελεί το μήλον της Έριδος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει την κούρσα για την απόκτηση του νεαρού Νορβηγού επιθετικού, καθώς και ο ίδιος επιθυμεί να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης και να φορέσει την φανέλα των μπλαουγκράνα.

Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Καταλανών συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών που θα αποφέρει στον Χάαλαντ συνολικά το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πρώτη του σεζόν θα πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ και από εκεί και πέρα οι απολαβές του θα ανέβουν κλιμακωτά, με την πρόσφορα να περιλαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ για τη δεύτερη σεζόν, 40 για την τρίτη, 50 για την τέταρτη και 55 για την πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ