Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Αντσελότι να φτάσει σε ένα «μυθικό» ρεκόρ και να γράψει ιστορία

Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη ευκαιρία του Αντσελότι να φτάσει σε ένα «μυθικό» ρεκόρ και να γράψει ιστορία

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga και ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία και να φτάσει σε ένα μοναδικό επίτευγμα.

Σε μία ιστορική ανατροπή έφτασε κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ Μαδρίτης. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Βασίλισσα επικράτησε με 3-1 της Παρί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του Champions League.

Μεγάλο ρόλο ωστόσο σε αυτήν την ανατροπή είχε και ο Κάρλο Αντσελότι, παρότι ο Ιταλός τα… άκουσε  για την παρουσία της Ρεάλ στο Παρίσι στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Ιταλός ωστόσο κάνει τρομερή δουλειά και αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει ήδη εξασφαλίσει την κατάκτηση της La Liga, καθώς η Ρεάλ βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη Σεβίλλη, με την Ατλέτικο και την Μπαρτσελόνα να είναι αρκετά πιο πίσω.

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν για τον Αντσελότι σε προσωπικό επίπεδο; Εφόσον καταφέρει να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα με τη Βασίλισσα, ο 62χρονος τεχνικός θα γράψει ιστορία και θα φτάσει σε ένα μοναδικό επίτευγμα.

Συγκεκριμένα, ο Αντσελότι θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του αθλήματος που θα έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στις πέντε κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης! Ο Ιταλός έχει κατακτήσει την Serie A με τη Μίλαν, την Premier League με την Τσέλσι, την Bundesliga με την Μπάγερν, την Ligue 1 με την Παρί και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από το να γράψει ιστορία, καθώς είναι ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση της La Liga με τη Ρεάλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ