Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 1-1: Λευκή… πετσέτα στη μάχη του τίτλου η Σεβίλλη

Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 1-1: Λευκή… πετσέτα στη μάχη του τίτλου η Σεβίλλη

Νέα γκέλα για τη Σεβίλλη, με την ομάδα του Λοπετέγκι να μένει στο 1-1 στο Βαγιέκας. Στο -7 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, με το όνειρο του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.

Στραβοπάτημα και στο Βαγιέκας για τη Σεβίλλη, με τη Ρεάλ να… χαμογελά. Η ομάδα του Λοπετέγκι έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βαγιεκάνο και δίνει την ευκαιρία στους Μαδριλένους να ξεφύγουν στη βαθμολογία.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, μένοντας στο -7 από την παρέα του Καρίμ Μπενζεμά. Ουσιαστικά, μετά και το αποτέλεσμα του Βαγιέκας, η Σεβίλλη είπε… αντίο στη μάχη του τίτλου.

Με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ. Ο  Μπεμπέ βρέθηκε σε πλάγια θέση, έπιασε μια… οβίδα και νίκησε τον Μπόνο για το 1-0. Στο 63′ ο Ντιλέινι έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, ισοφαρίζοντας για τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο σουτ της ομάδας του στον στόχο. Στις καθυστερήσεις, Μαρσιάλ και Ντιλέινι πήγαν να φέρουν τούμπα το ματς, με τον γκολκίπερ Ντιμιτριέφσκι να σώζει τη Βαγιεκάνο και στις δυο περιπτώσεις.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σουάρεθ, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνα, Βαλεντάιν, Εντεκά (74′ Σιλά), Τρέχο (86′ Σις), Μπεμπέ (64′ Ερνάντεθ), Γκουαρντιόλα

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας (54′ Κορόνα), Κουντέ, Γκούντελι, Αουγκούστινσον (54′ Ακούνια, 67′ Καρμόνα), Τόρες (72′ Εν Νεσίρι), Ράκιτιτς, Ντιλέινι, Οκάμπος, Ελ Χαντάντι (54′ Μαρσιάλ), Ράφα Μιρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ