Πάει για μεταγραφή-έκπληξη η Ρεάλ Μαδρίτης

Πάει για μεταγραφή-έκπληξη η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι πολύ ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ετοιμάζοντας ακόμη μια κίνηση-έκπληξη για το κέντρο της άμυνας της.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής βρίσκεται ο 24χρονος στόπερ Μερίχ Ντεμιράλ ο οποίος αγωνίζεται στην Αταλάντα ως δανεικός από την Γιουβέντους.

Η βασίλισσα παρακολουθεί την περίπτωση του Ντεμιράλ και αναμένεται να κάνει την κίνηση της το καλοκαίρι, καταβάλλοντας πάνω από 30 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα λευκά.

Σύμφωνα με το Calciomercato, πέρα από τη Ρεάλ και η Αταλάντα σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς που περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο δανεισμού με τη Γιουβέντους προκειμένου να κρατήσει τον Τούρκο, αφού οι μπεργκαμάσκι έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Ο Ντεμιράλ έχει αγωνιστεί φέτος σε 29 παιγνίδια με τους μπεργκαμάσκι πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 1 ασίστ. Για την άμυνα της Ρεάλ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο το όνομα του Αντόνιο Ρίντιγκερ, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις με τα οικονομικά δεδομένα στην Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ