Έλτσε – Βαλένθια 0-1: Οι «νυχτερίδες» έφυγαν με το διπλό από «Μαρτίνεθ Βαλέρο»

Έλτσε – Βαλένθια 0-1: Οι «νυχτερίδες» έφυγαν με το διπλό από «Μαρτίνεθ Βαλέρο»

Η Βαλένθια επικράτησε με 1-0 της Έλτσε εκτός έδρας για την 29η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Βαλένθια πέρασε από την έδρα της Έλτσε επικρατώντας με 1-0 για την 29η αγωνιστική της La Liga, ωστόσο είχε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 40 βαθμούς και παραμένει στην 9η θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης της ακυρώθηκε το γκολ του Γκιγιαμόν για οριακό οφσάιντ. Στο 39′ ο Γουέδες έκανε ένα σουτ μετά το λάθος του Μασκαρέλ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στο δεύτεροι ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 49ο λεπτό, όταν ο ο Σολέρ έβγαλε κάθετα στον Γουέδες που από δεξιά πλάσαρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντία που έκανε κακή εκτίμηση. Στο 51ο λεπτό η Βαλένθια είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της όμως ο Γκόμες νικήθηκε από τον τερματοφύλακα. Στο 59’ ο Μορέντε που μόλις είχε μπει στο ματς, έκανε το σουτ και ο Μαμαρντασβίλι είπε όχι ενώ στο 65’ ακυρώθηκε το γκολ του Ρόκο για οφσάιντ.

Στο 82’ ο Μαμαρντασβίλι είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Κίκε ενώ στο 83’ η κεφαλιά του Μορέντε πέρασε μόλις έξω. Στο 90+1’ αποβλήθηκε ο Μόχικα για κάτι που είπε στον διαιτητή. Έτσι το 1-0 για τη Βαλένθια έμεινε μέχρι το τέλος με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μπαραγάν (46’ Χοσάν), Ρόκο, Μόχικα, Ντιέγκο Γκονζάλες, Φιδέλ (75’ Καρίγιο), Γκουμπάου (67’ Κίκε Πέρεθ), Μίγια, Ομάρ Μασκαρέλ (67’ Ραούλ Γκούτι), Πόνσε (57’ Μορέντε), Μπογέ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Αλντερέτε, Ντιακαμπί (47’ Μορίμπα), Γκιγιαμόν, Βάσκεθ, Χιλ (71’ Τσερίσεβ), Σολέρ, Μούσα (71’ Ράτσιτς), Γουέδες (85’ Έλντερ Κόστα), Γκόμες (85’ Ντούρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ