Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Τρένο η Ατλέτικο

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Τρένο η Ατλέτικο

H Aτλέτικο Μαδρίτης μετά την πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Ράγιο Βαγεκάνο και ανέβηκε ξανά στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ σημείωσε και την 5η συνεχόμενη νίκη της στη La Liga.

H Aτλέτικο Μαδρίτης μετά την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «8» του Champions League, επικράτησε και της Ράγιο Βαγεκάνο εκτός έδρας με 1-0 για την 29η αγωνιστική της La Liga χάρη σε ένα τέρμα του Κόκε. Πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε.

O αγώνας

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες χωρίς, ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει ελαφρώς μια υπεροχή σε σχέση με τους γηπεδούχους.

Η λύση για την ομάδα του Σιμεόνε ήρθε στο 49′ της αναμέτρησης, με τον Κόκε να συνεργάζεται ιδανικά τον Ζοάο Φέλιξ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντιμιτριέφσκι για το 1-0 της Ατλέτικο. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στο στροφές στο παιχνίδι χωρίς να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί.

Ο Άνχελ Κορέα στο 85′ δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας την Ατλέτικο με 10 παίκτες. Η άμυνα της ομάδας του Σιμεονε άντεξε στην πίεση και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ντιμιτριέβσκι, Μπαλιού, Σουάρεθ, Κατένα, Φρανσίσκο Γκαρθία, Βαλεντίν, Κομεσάνα (63′ Σις), Μπεμπέ (63’Παλαθόν), Τρέχο, Άλβαρο Γκαρθία, Γκουαρδιόλα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Κόκε, Ερέρα (64′ Κορέα), Ντε Πολ, Λόντι (64′ Κοντογκμπιά), Γκριεζμάν, Φέλιξ (64′ Σουάρες)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ