Πότε ήταν η τελευταία νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (vid)

Πότε ήταν η τελευταία νίκη της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου» (vid)

Τρία χρόνια ακριβώς έχει να φύγει με το διπλό από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα.

Ημέρα clasico στην Ισπανία. Το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας έφτασε, με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην ισπανική πρωτεύουσα (22:00) σε ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει… όλη η χώρα.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή αρκετά μπροστά και στο +16 από την 4η Μπαρτσελόνα η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο, με τους «μπλαουγκράνα» ωστόσο να έχουν παρουσιάσει μια πολύ μεγάλη βελτίωση με τον Τσάβι στον πάγκο.

Και για τον συγκεκριμένο λόγο φαίνεται πως στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων υπάρχει πίστη για τη νίκη μέσα στην έδρα του… εχθρού.

Η ομάδα της Βαρκελώνης πηγαίνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ψάχνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τρία ολόκληρα χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο. Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα έχει να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ρεάλ από τον Μάρτιο του 2019, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ιβάν Ράκιτιτς.

Από τότε οι «μπλαουγκράνα» μετράνε δύο ήττες στη Μαδρίτη. Μία τον χειμώνα του 2020, πριν από το πρώτο lockdown και μία την περασμένη σεζόν στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ