Κυριακή με ντέρμπι στην Ευρώπη: Που θα δείτε τα μεγάλα ματς (vids)

Κυριακή με ντέρμπι στην Ευρώπη: Που θα δείτε τα μεγάλα ματς (vids)

H Eυρώπη παίζει μπάλα και 4 ντέρμπι ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής! Από τη Μαδρίτη μέχρι το ΟΑΚΑ.

Αγωνιστική των ντέρμπι στην Ευρώπη!

Το ένα ντέρμπι διαδέχεται το άλλο σήμερα (20/3) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η αρχή γίνεται στις 15:30 από την Eredivisie με το ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ.

Το ολλανδικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 27η αγωνιστική, με τον Αίαντα να προπορεύεται με 63 βαθμούς, την Αϊντχόφεν να είναι στη 2η θέση με 61 και τη Φέγενορντ να ακολουθεί με 55 βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης, η Φέγενορντ διατηρεί ακόμα ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει ο Άγιαξ, «αγκαλιάζει» τον τίτλο.

Το επόμενο δυνατό ντέρμπι έρχεται στις 19:00 και είναι αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο για την 30ή αγωνιστική της Serie A, το λεγόμενο «ντέρμπι της αιώνιας πόλης». Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες, με τη Λάτσιο (49 β.) να φιλοξενείται στο «Ολίμπικο» από τη Ρόμα (48 β.), αμφότερες στοχεύοντας στη νίκη για να πλησιάσουν στην τετράδα, όπου βρίσκεται η Γιουβέντους (56 β.).

Μισή ώρα αργότερα, στις 19:30, το ενδιαφέρον μεταφέρεται εντός των συνόρων για άλλο ένα ντέρμπι Δικεφάλων. Η ΑΕΚ (47 β.) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (56 β.) για τη 2η αγωνιστική των play-off της Superleague.

Μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό, η Ένωση ψάχνει την πρώτη της νίκη στα play-off, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League, στοχεύει στο 2/2 μετά τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το… μενού κλείνει με το σπουδαιότερο ντέρμπι της ημέρας. Ο λόγος για το ξακουστό El Classico. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συγκρούονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 29η αγωνιστική της La Liga.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει χάσει την αίγλη του, αλλά το El Classico παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» ντέρμπι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κι ας τους χωρίζουν 15 βαθμοί (Ρεάλ 66 β. – Μπαρτσελόνα 51 β.). Η μεγάλη απώλεια από πλευράς Μαδριλένων ακούει στο όνομα Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έμεινε οριστικά εκτός λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι ώρες και οι μεταδόσεις των σημερινών ντέρμπι

Άγιαξ – Φέγενορντ 15:30 (Novasports 5)
Ρομα – Λάτσιο 19:00 (Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 19:30 (Cosmote Sport 1)
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 22:00 (Novasports Prime)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ