Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Καταρρέει η Σεβίλλη, «κόλλησε» και με τη Σοσιεδάδ

Σεβίλλη – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Καταρρέει η Σεβίλλη, «κόλλησε» και με τη Σοσιεδάδ

Στο 0-0 κόλλησε η Σεβίλλη με τη Σοσιεδάδ και μετρά τρεις σερί ισοπαλίες, ούσα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η Σεβίλλη «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της με τη Σοσιεδάδ και πέταξε όποιες λίγες ελπίδες είχε για να παραμένει σε κοντινή απόσταση από τη Ρεάλ. Ένα αποτέλεσμα που στην ουσία δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο, αλλά σίγουρα για τους Βάσκους είναι θετικό ότι φεύγουν από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» με βαθμό.

Η Σοσιεδάδ ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η εικόνα της Σεβίλλης δεν ήταν καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να αποδοκιμαστεί από το κοινό της που βρέθηκε στο γήπεδο.

Πολύ κακό παιχνίδι στο πρώτο μέρος με μοναδική μεγάλη φάση να ανήκει στη Σοσιεδάδ και να έρχεται στο 39’ ο Σέρλοθ έκανες το σουτ από κοντά και ο Ντμίτροβιτς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πόρτου αστόχησε.

Στο 64ο λεπτό ο Ντμίτροβιτς είπε όχι σε σουτάρα του Ογκούστινσον ενώ στο 68’ η Σοσιεδάδ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πόρτου. Στο 74’ ο Ντιλέινι πρόλαβε σωτήρια τον Γιανουζάι και στο επόμενο λεπτό η Σοσιεδάδ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Σίλβα

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Κουντέ, Ογκούστινσον, Νάβας, Γκουντέλι, Ντιλέινι (80’ Μοντιέλ), Τόρες (67’ Ράκιτιτς), Μουνίρ (46’ Χορδάν), Κορόνα (67’ Λαμέλα), Οκάμπος, Μαρσιάλ (59’ Εν Νεσιρί)

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Θαλδούα (46’ Γοροσαμπέλ), Ρίκο, Λε Νορμάν, Ελουστόνδο, Θουμπιμένδι, Μερίνο (64’ Γουρίδι), Γιανουζάι (87 Μάρτιν), Πόρτου (77’ Ισάκ), Ραφίνια (64’ Σίλβα), Σέρλοθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ