«Βόμβα» από τη Γαλλία: «Στο κόλπο για Εμπαπέ και η Μπαρτσελόνα» (pic)

«Βόμβα» από τη Γαλλία: «Στο κόλπο για Εμπαπέ και η Μπαρτσελόνα» (pic)

Σύμφωνα με την «L' Equipe» η Μπαρτσελόνα τσεκάρει τις πιθανότητες της στην υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Γάλλο να είναι πρόθυμος να ακούσει!

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο κοντά στην αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Κίλιαν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπε σταρ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους και μοιάζει σχεδόν απίθανο να το κάνει μέχρι τον Ιούνιο, όταν θα λήξει η συνεργασία των δύο πλευρών. Πιθανότερος προορισμός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία «φλερτάρει» εδώ και χρόνια.

Ωστόσο οι Γάλλοι βάζουν από το… πουθενά στο κόλπο και την Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα αυτό το κάνει η «L’ Equipe»! Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση να κάνει κρούση για τον 24χρονο σούπερ σταρ της Παρί!

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν πως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους, ωστόσο πιστεύουν πως έχουν ελπίδες για να κάνουν το «μπαμ» του αιώνα! Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα θέλει να προγραμματίσει μια συνάντηση ανάμεσα στον Τσάβι και τον Εμπαπέ, ώστε ο Ισπανός να δείξει το πλάνο και το πρότζεκτ του στον Γάλλο.

Ο Εμπαπέ από την πλευρά του φέρεται πρόθυμος να ακούσει και να μιλήσει με την Μπαρτσελόνα, καθώς όπως αναφέρει ο Χοσέ Μπαρατόλο ο οποίος είναι και στον στενό κύκλο του Γάλλου, ο 24χρονος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση για το μέλλον του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ