Τι λέει η Μπαρτσελόνα για Εμπαπέ

Τι λέει η Μπαρτσελόνα για Εμπαπέ

Τι πραγματικά συμβαίνει με την υπόθεση του Κίλιαν Εμπαπέ και την Μπαρτσελόνα.

«Σαν» βόμβα έσκασε η είδηση με το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κίλιαν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με την «L’ Equipe», οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν από το… πουθενά στο κόλπο της απόκτησης του Γάλλου σούπερ σταρ, θέλοντας να κάνουν την ανατροπή του αιώνα και να τον «κλέψουν» μέσα από τα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο οι Καταλανοί πήραν άμεσα θέση πάνω στο θέμα. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα δεν έχει κανέναν σκοπό να κινηθεί για τον Εμπαπέ. Και μάλιστα όχι απλώς δεν εξετάζει την υπόθεση αλλά θεωρεί πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποτελεί «κόλπο» της πλευράς του Εμπαπέ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Diaro Sport, η Μπαρτσελόνα πιστεύει πως ο Γάλλος σταρ προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να πάρει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο από τη Ρεάλ και να στείλει παράλληλα μήνυμα πως δεν θέλει και τον… Χάαλαντ στο «Μπερναμπέου».

Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα είναι σίγουροι πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ και για αυτό δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το άρθρο της «L’ Equipe» φέρει την υπογραφή του Χοσέ Μπαρατόλο ο οποίος είναι και στον στενό κύκλο του Γάλλου σταρ της Παρί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ