Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένη να πάρει και τον Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Μπαρτσελόνα: Αποφασισμένη να πάρει και τον Αθπιλικουέτα από την Τσέλσι

Η... όρεξη της Μπαρτσελόνα έχει ανοίξει για τα καλά, με τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα να κάνει τα πάντα για να κάνει κάτοικο Βαρκελώνης τον αρχηγό της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα.

Μια τελειώς διαφορετική Μπαρτσελόνα αναμένεται να δούμε από την επόμενη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι κινήσεις των ανθρώπων των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι θέλουν να ξανά μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

Για αυτό και ήδη ο ισψυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα έχει ολοκληρώσει ήδη τις μεταγραφές των Φράνκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν για τη μεσαία και την αμυντική γραμμή της ομάδας, αντίστοιχα.

Ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο ισχυρός άνδρας της των Καταλανών, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Θέσαρ Αθπιλικουέτα, το συμβόλαιο του οποίου με την Τσέλσι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο αρχηγός των «μπλέ» διανύει τους τελευταίος του μήνες στο Λονδίνο, με την συγκεκριμένη εξέλιξη να θέλει να την εκμεταλευτεί η οποία επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον 32χρονο Ισπανό μπακ.

Την φετινή σεζόν με την φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης έχει καταγράψει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις,  με απολογισμό δύο τέρματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ