«Όχι» της Λιντς σε Μπαρτσελόνα για τον Ραφίνια

«Όχι» της Λιντς σε Μπαρτσελόνα για τον Ραφίνια

Η Λιντς αρνήθηκε την προσφορά της Μπαρτσελόνα, καθώς δεν διατεθειμένη να πέσει κάτω από το 80 εκατομμύρια που ζήτα για να αφήσει ελεύθερο τον Ραφίνια.

Ο Ραφίνια έχει αποφασίσει να φύγει από τη Λιντς στο τέλος της σεζόν και έχει ενημερώσει τη διοίκηση για τις προθέσεις του, εντείνοντας τη φημολογία για επαφές με την Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας, όμως, απέρριψε την πρώτη πρόταση των Καταλανών, που δεν ξεπερνούσε τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο Μπιέλσα από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει την υπογραφή του στην πρόταση της διοίκησης για διετή επέκταση, έως το καλοκαίρι του 2026, και ζήτησε να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα ο 25χρονος Βραζιλιάνος ειδοποίησε τη διοίκηση, μέσω του ατζέντη του, πως το καλοκαίρι θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει την τιμή παραχώρησης του Βραζιλιάνου άσου και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ δεν θα το κάνει με λιγότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση ύψους 55 εκατ. ευρώ και ελπίζει πως με την πίεση του Ραφίνια θα μπορέσει να ρίξει τις απαιτήσεις των Αγγλων, οι οποίοι είχαν αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο από την Ρεν το 2020 αντί μόλις 18 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ