Θέλτα- Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τρία πέναλτι χρειάστηκε για να φύγει με το «διπλό» από το Βίγκο η Ρεάλ

Θέλτα- Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Τρία πέναλτι χρειάστηκε για να φύγει με το «διπλό» από το Βίγκο η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε πολύ... σκούρα στο Balaídos και χρειάστηκε την τριπλή βοήθεια από την άσπρη βούλα. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε (1-2) της Θέλτα και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πέναλτι κέρδισε στο Βίγκο η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι ζορίστηκαν αρκετά στο Balaídos και χρειάστηκαν τη συνδρομή της άσπρης βούλας για να αποδράσουν με το τρίποντο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε (1-2) της Θέλτα και φουλάρει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων για τις διαιτητικές αποφάσεις, με το δεύτερο πέναλτι (αστόχησε ο Μπενζεμά) να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων.

Μετά από 30 αναμετρήσεις, η «βασίλισσα» βρίσκεται στην κορυφή με 69 πόντους και στο +12 από τη 2η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί φιλοξενούνται αύριο (3/4) από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, σε μια μάχη που ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες της 2ης θέσης.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Άσπας κόντραρε στον Αλάμπα κι έφυγε μόλις έξω ενώ στο 9’ η κεφαλιά του Μπενζεμά… έξυσε το δοκάρι της Θέλτα.

Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 18ο λεπτό βρήκαν το δρόμο προς την επικράτηση. Η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μιλιτάο από τον Νολίτο και ο Μπενζεμά ανέλαβε την εκτέλεση για το 0-1.

Στο 23ο λεπτό ο Κουρτουά κατέβασε… ρολά σε φοβερή εκτέλεση φάουλ του Άσπας και στο 40’ η κεφαλιά του Γκαλιάρδο σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Άσπας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 52ο λεπτό, η ομάδα του Βίγκο έφερε το ματς στα ίσια. Ο σέντραρε από αριστερά και ο Νολίτο πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

Στο 64ο λεπτό ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι το σημείο του πέναλτι για ανατροπή στον Ροδρίγο, με τον Ντιτούρο να αποκρούει εντυπωσιακά την εκτέλεση του Μπενζεμά.

Τελικά, ο Γάλλος επιθετικός είχε και μια… τρίτη ευκαιρία μετά από πέντε λεπτά. Σε επαφή του Βάσκεθ με τον Μεντί, ο ρέφερι του αγώνα, έστειλε και πάλι τη «βασίλισσα» στην άσπρη βούλα. Ο Μπενζεμά δε λάθεψε από τα 11 βήματα, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

ΘΕΛΤΑ: Ντιτούρο, Μουρίγιο, Βάσκεθ, Αϊντού, Γκαλάν, Ντένις Σουάρεθ, Μπράις Μέντεθ (82’ Πινέδα), Μπελτράν (73’ Τάπια), Άσπας, Γκαλιάρδο (60’ Τσέρβι), Νολίτο (72’ Μίνα)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Αλάμπα, Μιλιτάο (85’ Νάτσο), Μεντί, Βάσκεθ (61’ Καρβαχάλ), Κρόος (85’ Θεμπάγιος), Μόντριτς (74’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Ασένσιο (61’ Ροδρίγο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ