Η απόλυτη εβδομάδα επιστροφής του Έρικσεν (vids)

Η απόλυτη εβδομάδα επιστροφής του Έρικσεν (vids)

Μετά τα δύο γκολ με την εθνική ομάδα της Δανίας ο Κρίστιαν Έρικσεν άνοιξε λογαριασμό και με την Μπρέντφορντ αφήνοντας πίσω του οριστικά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Ήταν η 12η Ιουνίου του 2021 όταν ο κόσμος που είχε βρεθεί στις κερκίδες του «Πάρκεν» για το παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία στο EURO «πάγωσε» βλέποντας τον Κρίστιαν Έρικσεν να καταρρέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος της Ίντερ τότε, είχε προδοθεί από την καρδιά του σοκάροντας τους πάντες, ωστόσο πλέον έχει καταφέρει αυτό που εκείνη τη στιγμή έμοιαζε αδύνατο για όλους, εκτός από εκείνον.

Όχι μόνο επέστρεψε στη δράση, αλλά είναι και πιο δυνατός από ποτέ! Αρχικά έκανε come back σε συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, φόρεσε ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας στην οποία μάλιστα είναι και αρχηγός ενώ μέσα σε μία εβδομάδα έχει καταφέρει να πετύχει και τρία γκολ, δείχνοντας πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του και είναι έτοιμος για σπουδαία πράγματα.

Στις 26 Μαρτίου ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε και πάλι με τη Δανία συνδυάζοντας την επιστροφή του με γκολ κόντρα στην Ολλανδία. Υποχρεώνοντας μάλιστα τους Ολλανδούς να σηκωθούν όρθιοι και να τον χειροκροτήσουν. Τρεις μέρες αργότερα ο Έρικσεν βρήκε ξανά δίχτυα αγωνιζόμενος μάλιστα στο γήπεδο που λίγους μήνες πριν είχε βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη. Ο έμπειρος μέσος έγραψε το 3-0 κόντρα στη Σερβία με υπέροχο σουτ και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στο «Πάρκεν».

Η εβδομάδα της απόλυτης επιστροφής για τον Έρικσεν ολοκληρώθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Μπρέντφορντ πέτυχε μία από τις νίκες της χρονιάς στην Premier League διαλύοντας με 4-1 την Τσέλσι και ο Δανός άσος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Με δικό του γκολ οι «μέλισσες» έκαναν την ανατροπή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για να φτάσουν τελικά σε ανέλπιστο θρίαμβο κόντρα στην ομάδα του Τόμας Τούχελ. Αυτό μάλιστα ήταν και το παρθενικό γκολ του Έρικσεν με τη φανέλα της Μπρέντφορντ μετά από τέσσερις συμμετοχές.

Και τα καλύτερα έρχονται μιας και τον Νοέμβρη θα δώσει κανονικά το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ ως αρχηγός της εθνικής Δανίας στο Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ