Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεπέρασε τον περσινό εαυτό του και ετοιμάζεται για το personal best (pic)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ξεπέρασε τον περσινό εαυτό του και ετοιμάζεται για το personal best (pic)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έφτασε τα 24 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga και ετοιμάζεται να ξεπεράσει το καλύτερο προσωπικό του ρεκόρ!

Για ακόμη μια φορά, όπως και τις περισσότερες φορές από τότε που αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σκόραρε δύο φορές από την «άσπρη» βούλα (νικήθηκε και μια φορά) απέναντι στη Θέλτα και εξασφάλισε ένα μεγάλο «τρίποντο» για τη Βασίλισσα η οποία πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος διανύει ακόμα μια εκπληκτική σεζόν, με τους αριθμούς του μάλιστα να δείχνουν πως πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά του στην Ισπανία! Ήδη με τα δύο του χθεσινά γκολ, ο Μπενζεμά ξεπέρασε τον περσινό του απολογισμό στην La Liga, καθώς έφτασε τα 24 γκολ, ενώ πέρσι είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 23 τέρματα.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως ο KB9 θα ξεπεράσει και την καλύτερη του επίδοση γενικότερα στο πρωτάθλημα, καθώς μόλις μια φορά είχε σκοράρει στο παρελθόν 24 φορές στην La Liga και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015/16.

Τι σημαίνει αυτό; Πως με ένα γκολ ακόμα ο Γάλλος σταρ θα ξεπεράσει την καλύτερη του επίδοση ever στην La Liga και θα σημειώσει νέο personal best!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ