Ρούντιγκερ: Ζήτησε επτά εκατ. ευρώ το χρόνο για να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα

Ρούντιγκερ: Ζήτησε επτά εκατ. ευρώ το χρόνο για να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα

Τους όρους που επιθυμεί προκειμένου να πει το «ναι» και να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα έκανε γνωστούς ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Aρκετά δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό… παζάρι, καθώς μετά τους Φρανκ Κεσί και Αντρέας Κρίστενσεν, η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ακόμη μια περίπτωση στο στόχαστρο.

Ο λόγος για τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Μάλιστα την εβδομάδα που μας πέρασε οι Ματέου Αλεμάνι και τον Τζόρντι Κρόιφ που «τρέχουν» τα μεταγραφικά πλάνα των Καταλανών, συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του Γερμανού αμυντικού προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά του ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίση στην Βαρκελώνη του οποίο το συμβόλαιο του με τους μπλε τελειώνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Προκειμένου όμως Μπαρτσελόνα και Ρούντιγκερ να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει οι «μπλαουγκράνα» να αποδεχθούν τους όρους τους παίκτη, οι οποίοι σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα φτάνουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν μπόνους υπογραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ