Τούχελ: «Πολλές πιθανότητες να μείνει ο Αθπιλικουέτα, είμαι αισιόδοξος για Ρούντιγκερ»

Τούχελ: «Πολλές πιθανότητες να μείνει ο Αθπιλικουέτα, είμαι αισιόδοξος για Ρούντιγκερ»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για το μέλλον των Αθπιλικουέτα και Ρούντιγκερ στην Τσέλσι, αναφέροντας πως είναι αρκετά αισιόδοξος και για τους δύο.

Στο μέλλον των Θέσαρ Αθπιλικουέτα και Αντόνιο Ρούντιγκερ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Τόμας Τούχελ, τονίζοντας πως είναι αισιόδοξος και για τις δύο περιπτώσεις παικτών.

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός, επισήμανε ότι οι πιθανότητες για την παραμονή του Ισπανού είναι αυξημένες, καθώς όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες, το συμβόλαιο του παίκτη ανανεώθηκε αυτόματα.

Όσον αφορά τον Γερμανό στόπερ, ο Τούχελ είπε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους συλλόγους, όμως δήλωσε αισιόδοξος πως μπορεί να μείνει κάτοικος Λονδίνου.

Οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ:

Για τον Αθπιλικουέτα: «Ναι ήταν πολύ κοντά (σ.σ η ανανέωση) και τελικά συνέβη. Είναι καλά νέα για εμάς. Υπάρχουν πλέον πολύ υψηλές πιθανότητες να παραμείνει στην Τσέλσι»

Για τον Ρούντιγκερ: «Η κατάσταση είναι όπως είναι. Τα χέρια μας είναι δεμένα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτόν ή να του κάνουμε πρόταση. Δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τον ατζέντη του, οπότε ακούει σε άλλες προτάσεις. Αλλά είμαι ακόμα αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ