Μπέτις – Οσασούνα 4-1: Άλμα… Ευρώπης για τους Ανδαλουσιάνους

Μπέτις – Οσασούνα 4-1: Άλμα… Ευρώπης για τους Ανδαλουσιάνους

Η Μπέτις έστησε... πάρτι κόντρα στην Οσασούνα την οποία και διέσυρε με 4-1, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μπέτις για… φίλημα. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση οι «Βερδιμπλάνκος» σκόρπισαν με 4-1 την Οσασούνα κάνοντας έτσι ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την… Ευρώπη

Πλέον η Μπέτις βρίσκεται στο -1 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο έχει δύο ματς περισσότερα. Οι γηπεδούχοι ήταν από την αρχή καλύτεροι, καταφέρνοντας να μετουσιώσουν την κυριαρχίας του σε μια άνετη νίκη,  όπως δείχνει και το τελικό 4-1.

Στο 30ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση, μνε το σουτ του Μονκαγιόλα να ξύνει το δοκάρι της Μπέτις αλλά στο 33’ ο Μπεγερίν από δεξιά γύρισε για τον Ζοσέ, εκείνος έπιασε αέρα αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Χουάνμι που έγραψε το 1-0 με προβολή εξ επαφής.

Στο 38’ ο Ρουίθ πρόλαβε σωτήρια τον Άβιλα και στο 43’ ο Μπράβο είπε όχι σε σουτ του Μονκαγιόλα ενώ στο 45’ ο Μορένο από αριστερά έκοψε την μπάλα στο πέναλτι και  από εκεί ο Χουάνμι πλάσαρε για το 2-0.
Στο 65′ ο Κότε έκανε το γέμισμα, η άμυνα της Μπέτις δεν μπόρεσε να διώξει με τον Μπούντιμιρ να κάνει το 2-1 από κοντά. Στο 75′ η Μπέτις κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματα της, με τον Καρβάλιο να αποφεύγει τον Ερέρα και σε κενή εστία να γράφει το 3-1. Στο 87’ ο Χούανμι από αριστερά γύρισε στον Μορένο που άδειασε τον Νταβίντ Γκαρσία και πλάσαρε για το τελικό 4-1.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Ρουίθ, Μπάρτρα, Μορένο (90′ Ραούλ Γκαρσία), Μπεγερίν, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Χοακίν (80’ Γουαρδάδο), Ρουϊμπάλ (76’ Ρόδρι), Χουάνμι (90′ Σαμπαλί), Ζοσέ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ (46’ Αριδάνε), Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ (68’ Χάβι Μαρτίνεθ), Μανού Σάντσεθ (46’ Κότε), Τορό, Μπράσανατς (68’ Κίκε Γκαρσία), Ρουμπέν Γκαρσία )80’ Τόρες), Μονκαγιόλα, Μπούντιμιρ, Άβιλα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ