Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Γρανάδα (2-2), γκέλα για τη Βαλένθια (0-0)

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Γρανάδα (2-2), γκέλα για τη Βαλένθια (0-0)

Η Γρανάδα πήρε ισοπαλία με 2-2 από τη Βαγιεκάνο ενώ η Βαλένθια έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κάντιθ και χάνει κάθε ελπίδα για Ευρώπη.

Η Ράγιο Βαγεκάνο πέτυχε νωρίς δύο γκολ, αλλά στο β΄ μέρος η αποβολή του Κομεσάνα στο 51′  έδωσε την ευκαιρία στην γηπεδούχο Γρανάδα να σώσει την παρτίδα (2-2) και να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή, όπως και Κάντιθ με το 0-0 που απέσπασε στο «Μεστάγια» από την Βαλένθια.

Στο 17΄ η Ράγιο είχε προηγηθεί 2-0 στην έδρα της Γρανάδα, φάνηκε πως δεν θα είχε πρόβλημα στη συνέχεια, αλλά η αποβολή του Κομεσάνα στο ξεκίνημα της επανάληψης βοήθησε την Γρανάδα να αντεπιτεθεί και να φύγει αήττητη από το «Νουέβο Λος Κάρμενες» με το πέναλτι του Μίγια στις καθυστερήσεις.

Η Ράγιο έχασε έτσι την ευκαιρία να «κλειδώσει» επί της ουσίας την παραμονή της, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη μοίρα από την Γρανάδα, που συνεχίζει να παλεύει.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Κάντιθ, η οποία έμεινε «όρθια» απέναντι στην Βαλένθια και με 28 βαθμούς (σ.σ. έναν λιγότερο από την Γρανάδα) μπορεί να αισιοδοξεί πως και η νέα σεζόν θα την βρει στα «σαλόνια» της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ