Μπενζεμά: «Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα κίνητρο, όχι μόνο προσωπικό»

Μπενζεμά: «Η Χρυσή Μπάλα είναι ένα κίνητρο, όχι μόνο προσωπικό»

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί το βασικό όπλο της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίθεση και έχει κατακτήσει τα πάντα με την «βασίλισσα», αλλά όπως αναφέρει θέλει να κατακτήσει και τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Καρίμ Μπενζεμά εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια ηγείται της επίθεσης της Ρεάλ Μαδρίτης και τα τελευταία χρόνια είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ενδεκάδα των «μερέγχες» και έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με την «βασίλισσα» πλέον έχει ως στόχο την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του την «Equipe» και ανέφερε πως η κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας είναι ένας στόχος που θα ήθελε να πετύχει, αλλά δεν είναι μόνο προσωπικός, καθώς συμπεριλαμβάνει και την ομάδα, διότι η διάκριση αυτή προέρχεται μέσα από την πορεία της ομάδας στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με δεδομένο ότι ο Καρίμ Μπενζεμά έχει κατακτήσει το Nations League με τους «τρικολόρ», ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, αλλά και βρίσκεται και μέσα στην διεκδίκηση του Champions League, Γάλλος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπενζεμά: 

«Είναι ένας στόχος. Ειδικά αφού πέρυσι δεν ήμουν μακριά. Εφέτος, κάνω μια πολύ καλή χρονιά. Η «Χρυσή Μπάλα» είναι ένα κίνητρο, αλλά όχι μόνο προσωπικό. Συμπεριλαμβάνω και την ομάδα σ’ αυτό. Γιατί εάν καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα μου στην κατάκτηση τροπαίων, αναπόφευκτα θα υπάρξουν και ατομικές ανταμοιβές».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ