Στο «κόλπο» Μίλαν και Άρσεναλ για Ασένσιο

Στο «κόλπο» Μίλαν και Άρσεναλ για Ασένσιο

Ο Μάρκο Ασένσιο αναμένεται να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο ατζέντης του επιβεβαίωσε τις φήμες για το ενδιαφέρον της Μίλαν και της Άρσεναλ.

Ο Μάρκο Ασένσιο είναι πολύ πιθανό στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μιας και ο ίδιος το επιθυμεί και η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι δυσαρεστημένος για την αγωνιστική μεταχείριση του από τον Κάρλο Αντσελότι και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα ο ίδιος ο ατζέντης του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον τόσο της Μίλαν, όσο και της Άρσεναλ. Το συμβόλαιο του Ασένσιο λήγει το 2023 με την Ρεάλ να του έχει κάνει πρόταση για νέα συνεργασία με ετήσιες απολαβές περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να συμφωνήσει ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η παρουσία του Ασένσιο στην Ιταλία στο στη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, φούντωσε την φημολογία για την μετακίνηση του στην Μίλαν, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ρεάλ μετά τις συμφωνίες για τους Ντίαζ και Τέο Ερνάντεζ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το «Sportmediaset», ο εκπρόσωπος του Ισπανού άσου συναντήθηκε με τους «ροσονέρι» για το ενδεχόμενο συνεργασίας» ενώ όταν ρωτήθηκε είπε: «Ήμαστε περήφανοι που ενδιαφέρεται η Μίλαν, είναι μία καλή επιλογή. Αλλά υπάρχουν προτάσεις κι από άλλες ομάδες, κυρίως αγγλικής όπως η Άρσεναλ. Θα τις αξιολογήσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ