Βαλένθια-Οσασούνα 1-2: «Άλωσε» το «Μεστάγια» η Οσασούνα

Βαλένθια-Οσασούνα 1-2: «Άλωσε» το «Μεστάγια» η Οσασούνα

Μεγάλη νίκη για την Οσασούνα μέσα στο Μεστάγια! Η ομάδα της Παμπλόνα επικράτησε (1-2) της Βαλένθια, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Απέδρασε από το Μεστάγια και συνεχίζει την αξιοπρόσεκτη πορεία της στην εφετινή La Liga η Οσασούνα! Η ομάδα από την Παμπλόνα έριξε στο καναβάτσο (1-2) τη Βαλένθια και την… καβάλησε στο βαθμολογικό πίνακα. Στην 9η θέση με 44 πόντους η Οσασούνα, στους 42 παρέμειναν οι «νυχτερίδες».

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, κερδίζοντας πέναλτι στο 48ο λεπτό. Ο Άβιλα  ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 0-1 από την άσπρη βούλα.

Στο 74’ μετά από σέντρα του Ρουμπέν Γκαρσία από αριστερά, ο Μπούντιμιρ με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 0-2, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο. Το μόνο που καταφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 81ο λεπτό με πέναλτι του Σολέρ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Γκιγιαμόν, Γκαγιά (84’ Μοσκέρα), Ντιακαμπί (84’ Βάσκεθ), Φουλκιέ, Μορίμπα (64’ Μάρκος Αντρέ), Ράτσιτς, Χιλ (73’ Τσερίσεβ), Έλντερ Κόστα (64’ Σολέρ), Γουέδες, Ντούρο

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Νταβίντ Γκαρσία, Αριδάνε, Κότε (65’ Ρουμπέν Γκαρσία), Νάτσο Βιδάλ, Τορό, Όιερ (65’ Τσάβι Μαρτίνεθ), Μονκαγιόλα, Άβιλα (73’ Μπράσανατς), Μανού Σάντσεθ, Μπούντιμιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ