Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1: Την έσωσε ο Βλάχοβιτς

Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1: Την έσωσε ο Βλάχοβιτς

Ένα γκολ του Ντούσαν Βλάχοβιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε στη Γιουβέντους τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Μπολόνια που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Αν είχε έστω και λίγες πιθανότητες για τον τίτλο η Γιουβέντους, τις πέταξε κι αυτές! Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι γλίτωσε το κάζο κόντρα στην Μπολόνια χάρη σε γκολ του Βλάχοβιτς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά με το 1-1 έμεινε στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά αυτή που το έκανε πρώτη ήταν η Μπολόνια. Στο 52′ ο Σοριάνο έβγαλε υπέροχη κάθετη στον Αρναούτοβιτς που πέρασε και τον Σένζι και πλάσαρε σε άδειο τέρμα για το 0-1.

Η «Κυρία» ανέβασε στροφές στη συνέχεια για να φτάσει στο γκολ, είχε δοκάρι με τον Ντανίλο στο 55′ και στο 81′ ακόμη ένα με τον Κουαδράδο που σημάδεψε σίδερο σε κενή εστία. Στην ίδια φάση ωστόσο, δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής για τη Γιούβε και κόκκινη στον Σουμαορό.

Ο Μεδέλ διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα να δει δύο κίτρινες και να αφήσει την ομάδα του με εννιά παίκτες. Τελικά, η Γιουβέντους έσωσε τον βαθμό στο 95′, με κεφαλιά του Βλάχοβιτς για το 1-1.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο (86’ Κεν), Ντανίλο, Πελεγκρίνι (59’ Ζακάρια), Κιελίνι (74’ Σάντρο), Ντε Λιχτ (59’ Μπονούτσι), Ραμπιό, Κουαδράδο, Μοράτα, Ντιμπάλα (59’ Μπερναρντέσκι), Βλάχοβιτς

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Μεδέλ, Τεατέ, Ντάικς, Σβάνμπεργκ (74’ Αεμπίσερ), Σκούτεν, Σουμαορό, Χίκεϊ, Σοριάνο (74’ Κάσιους, 87’ Ντομίνγκεθ), Ορζολίνι (87’ Μπονιφάτσι), Αρναούτοβιτς (65’ Μπάροου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ