Λάτσιο – Τορίνο 1-1: Την γλίτωσε ο Ιμόμπιλε

Λάτσιο – Τορίνο 1-1: Την γλίτωσε ο Ιμόμπιλε

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στη Λάτσιο (1-1) κόντρα στη Τορίνο, στην προσπάθεια των Ρωμαίων για έξοδο στην Ευρώπη.

Εσωσε τη Λάτσιο στις καθυστερήσεις ο Τσίρο Ιμόμπιλε! Ο αρχηγός των Ρωμαίων σκόραρε στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε σε 1-1 κόντρα στην Τορίνο, διατηρώντας την ομάδα του σε τροχιά Ευρώπης.

Στο 28ο λεπτό η Τορίνο έφτασε κοντά στο γκολ καθώς είχε δοκάρι σε κεφαλιά ρου Μπρέμερ και κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν στο 56′ μετά από κόρνερ ο Πελέγκρι με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η Λάτσιο πίεσε για το γκολ και το βρήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Mιλίνκοβιτς – Σάβιτς σέντραρε από δεξιά, ο Μπερίσα έκανε λάθος έξοδο και ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μάλιστα με αυτό το γκολ έφτασε τα 25 στο φετινό πρωτάθλημα κι έγινε ο πρώτος Ιταλός στην ιστορία της Serie A που σκοράρει για τρεις σεζόν 25+ γκολ.

Λίγο έλειψε να κάνει και την ανατροπή η Λάτσιο, αλλά στην τελευταία φάση του ματς το δυνατό σουτ του Κατάλντι έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Λάτσιο: Στρακόσια, Λατσάρι, Πάτρικ (43’ Λουίζ Φελίπε), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Σάβιτς, Λέιβα (69’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (69’ Μπάσιτς), Άντερσον (85’ Ρομέρο), Τζακάνι, Ιμόμπιλε

Τορίνο: Μπερίσα, Βόιβοντα, Ίτσο (51’ Ζίμα), Άινα (74’ Σινγκό), Ροντρίγκες, Μπρέμερ, Μπρέκαλο, Λούκιτς, Πόμπεγκα (87’ Μπουοντζιόρνο), Ρίτσι, Μπελότι (46’ Πελέγκρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ