Ολοκληρώνεται πρόωρα η σεζόν για τον Ζοάο Φέλιξ

Ολοκληρώνεται πρόωρα η σεζόν για τον Ζοάο Φέλιξ

Η θλάση που αποκόμισε ο Ζαάο Φέλιξ από τον παιχνίδι με την Εσπανιόλ αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πρόωρο τέλος παίρνει η σεζόν για τον Ζοάο Φέλιξ! Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τραυματίστηκε στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα της περασμένης Κυριακής (17/04) με την Εσπανιόλ και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν θλάση στον αριστερό μηρό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παραδέχθηκε ότι, μετά την εξέλιξη αυτή, θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Φέλιξ, ο οποίος έχει πετύχει 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα των «ροχιμπλάνκος» στην τρέχουσα σεζόν, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, όπως και ο Τομά Λεμάρ, λόγω παρόμοιου προβλήματος (θλάση).

«Δυστυχώς, τα νέα δεν ήταν αυτά που περίμενα και προς μεγάλη μου στεναχώρια βρίσκω τον εαυτό μου ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μου στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος» έγραψε ο Φέλιξ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Τώρα, το μόνο που μπορώ να κάνω εκτός γηπέδου είναι να υποστηρίξω την Ατλέτικο και να δουλέψω σκληρά στην αποθεραπεία μου ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός» σημείωσε ακόμη ο διεθνής επιθετικός των «πρωτευουσιάνων».

Η Ατλέτικο είναι 4η στη La Liga με 60 βαθμούς μετά από 32 αγώνες και την Μεγάλη Τετάρτη (20/04) υποδέχεται την Γρανάδα στο «Μετροπολιτάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ