Άλμα παραμονής για την Έλτσε (0-1) – Βλέπει εξάδα η Βιγιαρεάλ (2-0)

Άλμα παραμονής για την Έλτσε (0-1) – Βλέπει εξάδα η Βιγιαρεάλ (2-0)

Η Έλτσε πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπέτις και έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Μέ φόρα από το Champions League, η Βιγιαρεάλ επικράτησε εύκολα με 2-0 της Βαλένθια και μειώσε την διαφορά της από την πρώτη εξάδα στο -3

Άλμα παραμονής έκανε η Έλτσε, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπέτις και την άφησε ξανά εκτός τετράδας.

To γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σημειώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Χοσάν σέντραρε από δεξιά και ο Μορέντε με προβολή στο πρώτο δοκάρι έκανε το 0-1. Στο 90+3’ αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Ακουόκο.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Πετσέγια, Μιράνδα (80’ Άλεξ Μορένο), Σαμπαλί, Μπάρτρα, Γουαρδάδο (56’ Χοακίν), Ακουοκού, Κανάλες, Χουάνμι (72’ Τέγιο), Φεκίρ (80’ Καρβάλιο), Ζοσέ (72’ Ιγκλέσιας)

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Βερδού (58’ Τετέ Μορέντε), Ρόκο, Μόχικα (70’ Ολάθα), Παλάσιος (46’ Χοσάν) Ντιέγκο Γκονζάλες, Φιδέλ (58’ Μπαραγάν), Γκουμπάου, Ραούλ Γκούτι, Κίκε Πέρεθ (86’ Μίγια), Πόνσε

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-0 

Από το καλό στο καλύτερο η Βιγιαρεάλ, που νίκησε με 2-0 τη Βαλένθια και πλησίασε πλέον στο τρίποντο από την 6η, Σοσιεδάδ.

Στο 7ο λεπτό ο Σίλεσεν έσωσε με το πόδι μετά από σουτ του Λο Σέλσο ενώ στο 8’ η Βιγιαρεάλ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Τσέμερτ και ο Ντανζουμά το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 16’ ο Ντανζουμά έφυγε μόνος του λίγο πίσω από το κέντρο αλλά ο Σίλεσεν του είπε όχι όμως μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, ο Φόιθ από δεξιά έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Ντανζουμά που από κοντά πλάσαρε για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν, Μαντί, Φόιθ (82’ Οριέ), Παρέχο (82’ Ιμπόρα), Καπού, Τριγέρος, Πίνο (46’ Τσουκβουέζε), Λο Σέλσο (71’ Μόι Γκόμεθ), Ντανζουμά (71’ Ντιά).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Τσέμερτ, Κορέια (64’ Τσερίσεβ), Ιράνθο, Βάσκεθ (55’ Σαντιάγκο), Μοσκέρα, Σολέρ (55’ Γκαγιά), Ράτσιτς (77’ Κοϊντρεντί), Μούσα (55’ Μορίμπα), Κόστα, Μάρκος Αντρέ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα 19/4:

Μπέτις – Έλτσε 0-1

Μαγιόρκα – Αλαβές 2-1

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ