Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με σκορ 3-1 της Οσασούνα και πλέον χρειάζεται μόλις τέσσερις πόντους για να «κλειδώσει» τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα πλησιάζει στη Μαδρίτης, καθώς η Ρεάλ κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 της Οσασούνα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga, πλησιάζοντας έτσι ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Πλέον οι Μερένχες χρειάζονται μόλις τέσσερις βαθμούς για να φτάσουν σε ακόμα ένα πρωτάθλημα και να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους.

Η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που είδε τον Καρίμ Μπενζεμά να αστοχεί όχι σε ένα, αλλά σε δύο εκτελέσεις πέναλτι, όμως είδε και τους παίκτες του να σκοράρουν τρία τέρματα και να φτάνουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν γρήγορά δύο καλές ευκαιρίες. Στο 12′ όμως ο Αλάμπα άνοιξε από κοντά το σκορ. Η απάντηση ήρθε λίγο μετά (14′) με τον Μπούντιμιρ να γράφει με κοντινό πλασέ το 1-1. Ο φορ της Οσασούνα σκόραρε και στο 32′ αλλά το VAR έδειξε οφσάιντ. Τελικά στο 45′ η Ρεάλ ανέκτησε το προβάδισμα όταν Καμαβινγκά, Θεμπάγιος και Ασένσιο συνεργάστηκαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να εκτελεί από κοντά.

Στο 51′ οι Μαδριλένοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Άβιλα μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Μπενζεμά και ο Σέρχιο Ερέρα είπε «όχι». Επτά λεπτά μετά η Ρεάλ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Ο Μπενζεμά εκτέλεσε και ο Ερέρα έδιωξε. Τελικά το τρίτο γκολ της Ρεάλ ήρθε στις καθυστερήσεις και το πέτυχε ο Λούκας Βάσκεθ με κοντινό πλασέ μετά από μπαλιά του Βινίσιους.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Βιδάλ, Ερνάντεθ, Νταβίντ Γκαρθία, Άνχελ (69’Μπάρχα), Μονκαγιόλα, Άβιλα, Μαρτίνεθ (69’Όιερ), Μπράσανατς, Ρούμπεν Γκαρθία (46’Σάντσεθ), Μπούντιμιρ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Νάτσο, Αλάμπα (46’Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Βάσκεθ, Θεμπάγιος (71’Κρόος), Καμαβινγκά (73’Ισκο), Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (90’Βινίσιους), Μπενζεμά, Ασένσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ