Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Πήρε το διπλό, έχασε τη… μισή ομάδα

Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 0-1: Πήρε το διπλό, έχασε τη… μισή ομάδα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 1-0 της Σοσιεδάδ χάρη στο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ κι επέστρεψε στις νίκες, αλλά έχασε με τραυματισμούς τους Αραούχο, Άλβες και Πικέ.

Αν πριν το παιχνίδι έλεγε κανείς στον Τσάβι ότι θα πάρει τη νίκη κόντρα στη Σοσιεδάδ, αλλά θα χάσει τρεις παίκτες του με τραυματισμούς, πιθανότατα θα επέλεγε να ηττηθεί. Χάρη σε ένα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας των Βάσκων, έχασαν όμως με τραυματισμούς τους Αραούχο, Άλβες και Πικέ που αποχώρησαν από το ματς με αναγκαστικές αλλαγές.

Ξανά δεύτερη η Μπάρτσα που έπιασε στη βαθμολογία τη Σεβίλλη ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο για να μειώσει τη διαφορά στους 12 βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ, η οποία όμως δεν… πιάνεται πλέον.

Στην πρώτη της φάση στο ματς η Μπαρτσελόνα κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Ντεμπελέ σημάδεψε δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ομπαμεγιάνγκ με κεφαλιά από ασίστ του Τόρες έκανε το 0-1.

Ντε Γιονγκ, Τόρες και Ομπαμεγιάνγκ σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να κάνουν το 0-2 πριν το ημίχρονο, με τη Σοσιεδάδ να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 44′, αλλά ο Ίσακ αστόχησε σε τετ α τετ με τον Τερ Στέγκεν.

Στο δεύτερο μέρος η Σοσιεδάδ μπήκε καλύτερα στο ματς, έφτασε κοντά στο 1-1 σε δύο περιπτώσεις, με τον Τερ Στέγκεν να κρατά όρθια την Μπάρτσα που πήρε τελικά τη νίκη με 1-0 και έκανε μεγάλο βήμα για να «καθαρίσει» την υπόθεση τετράδα.

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Θαλδούα (81′ Γκοροσαμπέλ), Ρίκο, Λε Νορμάν, Ραφίνια (81′ Γκουρίντι), Θουμπελδία (90’+3′ Γκεβάρα), Θουμπιμένδι, Μερίνο, Ισάκ (87′ Πόρτου), Σόρλοθ, Γιανουζάι (87′ Μαρτίν)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες (66′ Ντεστ), Πικέ (82′ Λανγκλέ), Άλμπα, Αραούχο (55′ Γκαρθία), Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Ντεμπελέ, Φεράν Τόρες, Ομπαμεγιάνγκ (82′ Λουκ Ντε Γιονγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ