Ρεάλ Μαδρίτης: Ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ρούντιγκερ για 4ετες συμβόλαιο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ρούντιγκερ για 4ετες συμβόλαιο

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα πρέπει να θεωρείται Αντόνιο Ρούντιγκερ, μιας και οι Μαδριλένοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείται ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο 29χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι, μιας και δεν επιθυμεί να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «μπλε».

Αν και οι ιθύνοντες της Τσέλσι προσπάθησαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό της ομάδας, ο σύλλογος δεν μπορούσε να «ματσάρει» τις απαιτήσεις του λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και κατά συνέπεια στο κλαμπ.

Την συγκεκριμένη εξέλιξη εκμεταλλεύτηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό, με τις δύο πλευρές να φαίνεται πως θα πορευτούν μαζί την νέα σεζόν μιας και έδωσαν τα χέρια.

Οι «μερένγκες» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Ρούντιγκερ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα διάρκειας τεσσάρων ετών, με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας να μην έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ