Τούχελ: «Αποχωρεί ο Ρούντιγκερ, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε λόγω των κυρώσεων»

Τούχελ: «Αποχωρεί ο Ρούντιγκερ, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε λόγω των κυρώσεων»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τόμας Τούχελ ο Αντόνιο Ρούντιγκερ το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν, μιας και η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του λόγω των κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι, όπου λήγει και το συμβόλαιο του και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Τόμας Τούχελ οι Μπλε δεν έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Γερμανού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Το συμβόλαιο του Ρούντιγκερ εξέπνεε το καλοκαίρι του 2022 και τους τελευταίους μήνες οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το ενδεχόμενο ανανέωσης. Πάντως μετά την απόφαση του Αντρέας Κρίστενσεν ννα φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι ο Γερμάνός άλλαξε στάση και αποφάσισε να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μπλε.

Πάντως σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τόμας Τούχελ σε δηλώσεις του η Τσέλσι μετά τις οικονομικές κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχει την δυνατότητα να κάνει μια υπέρβαση, ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις του Γερμανού αμυντικού και έτσι ο Ρούντιγκερ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο 29χρονος αμυντικός μέχρι τώρα μετρά συνολικά 196 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι, έχοντας σημειώσει 12 γκολ και 7 ασίστ και απολογισμό τίτλων ένα Champions League, ένα Europa League, ένα FA Cup, ένα Ευρωπαϊκό Super Cup κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τόμας Τούχελ: 

«Ο Ρούντιγκερ θα φύγει, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις προσφορές που έχει στα χέρια του λόγω των κυρώσεων. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια αλλά δεν μπορούσαμε να το παλέψουμε άλλο οικονομικά. Θέλει να φύγει από την ομάδα. Με ενημέρωσε σε μια ιδιωτική συζήτηση που είχαμε. Αλλά δεν το παίρνουμε προσωπικά, είναι απόφασή του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ