Μετά τη ρεβάνς με τη Σίτι υπογράφει ο Μόντριτς

Μετά τη ρεβάνς με τη Σίτι υπογράφει ο Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι τελικές υπογραφές αναμένεται να πέσουν μετά τον επαναληπτικό με την Σίτι.

Ο Λούκα Μόντριτς παραμένει ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της εθνικής Κροατίας και ετοιμάζεται για το τέταρτο Μουντιάλ της καριέρας του, δείχνοντας πως παρά τα 36 του, παραμένει ένας απ’ τους κορυφαίους κεντρικούς μέσους στον κόσμο.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, στην απόφαση να επεκτείνουν κατά έναν χρόνο το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS», η διοίκηση των «μερένχες» θέλει να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στο «Μπερναμπέου» και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023 στη «βασίλισσα», έχοντας συμπληρώσει πλέον 11 χρόνια στο δυναμικό της.

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κροάτης άσος θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του μετά τη ρεβάνς στο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για τα ημιτελικά του Champions League. Τη φετινή σεζόν μετρά 39 συμμετοχές, 3 γκολ και 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ