Μπενζεμά: «Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Μπενζεμά: «Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου»

Ο Καρίμ Μπενζεμά στέφθηκε πρωταθλητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πανηγυρίζοντάς το, με μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/4) στο Σαντιάγκο Μπερναμέου, όπου επικράτησε με 4-0 της Εσπανιόλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας, κατακτώντας τον 35ο τίτλο στην ιστορίας της.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» της «βασίλισσας» το γιόρτασαν με την ψυχή τους, με έναν εξ αυτών να είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος στο 81ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης σκόραρε το 26ο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος επιθετικός, με μια ανάρτηση του στο Twitter μοίρασε συγχαρητήρια σε ομάδα και φιλάθλους, χαρακτήρισε τη Ρεάλ ως την κορυφαία ομάδα του κόσμου, ενώ τόνισε πως οι φετινοί στόχοι δεν τελείωσαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά έγραψε ο Μπενζεμά: 

«Άλλη μια κούπα για τον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σκληρή δουλειά στη φετινή σεζόν και στους φιλάθλους μας για την υποστήριξη. Έχουμε κι άλλους στόχους ακόμα! HALA MADRID!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ