Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: Η «ρουκέτα» του Άλμπα στις καθυστερήσεις έστειλε τους Καταλανούς στα αστέρια

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 1-2: Η «ρουκέτα» του Άλμπα στις καθυστερήσεις έστειλε τους Καταλανούς στα αστέρια

Χάρη στην γκολάρα του Άλμπα στην τελευταία φάση του ματς η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιαγιαμαρίν» και εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στο Champions League. Eπιστροφή στα γκολ για τον Φατί, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο πρώην «μπλαουγκράνα» Μπαρτρά.

Απόδραση από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την Μπαρτσελόνα που έκλεισε θέση στα αστέρια για την επόμενη σεζόν! Σε ένα ματς θρίλερ στη Σεβίλλη όπου τα πάντα έγιναν στο τελευταίο 20λεπτο του ματς, η ομάδα του Τσάβι… τέζαρε τους  Κυπελλούχους χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Ζόρντι Άλμπα στην τελευταία φάση του ματς και με το 2-1 εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδό της στο Champions League.

Στο +5 από την τρίτη Σεβίλλη οι Καταλανοί, στο -3 από την τετράδα η ομάδα του Πελεγκρίνι που έχει και ματς παραπάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πολύ δύσκολα θα προλάβει πλέον το σεντόνι.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις η Μπέτις ήταν αυτή που έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν στο 28′ το σουτ του Ροντρίγκες σταμάτησε στο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα απείλησε πρώτη στο 54′, αλλά ο Ντεμπελέ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στο 63′ ο Χουάνμι έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-0 από κοντά.

Ο Φεράν είχε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 73′, με τον Σίλβα που είχε περάσει στη θέση του Μπράβο να τον νικά και η λύση για την Μπαρτσελόνα ήρθε τελικά τρία λεπτά μετά. Ο Φατί που μόλις είχε μπει στο ματς, υποδέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε και σούταρε για το 1-0 της Μπάρτσα η χαρά της οποίας όμως δεν κράτησε πολύ.

Στο 79′ από εκτέλεση φάουλ του Φεκίρ ο Μπαρτρά με κεφαλιά έκανε το 1-1 κόντρα στην πρώην ομάδα του και δύο λεπτά μετά ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε τρομερή ευκαιρία για το 1-2 από το ύψος της περιοχής. Αυτό ήρθε τελικά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Άλβες σένταρε από τα δεξιά και ο Άλμπα με απίθανο βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 σε ένα γκολ καρμπόν με εκείνο προ μηνών κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης όπου και πάλι οι δύο μπακ της Μπαρτσελόνα είχαν συνεργαστεί και ο Ισπανός είχε σκοράρει με εκπληκτικό σουτ.

Μπέτις: Μπράβο (17’ Ρουί Σίλβα), Μπάρτρα, Πετσέγια, Μορένο, Σαμπαλί, Μορένο, Γουαρδάδο (77’ Καρβάλιο), Κανάλες, Ροντρίγκες, Χουάνμι (77’ Ρόδρι), Φεκίρ, Ιγκλέσιας

Μπαρτσελόνα: Νέτο, Άλβες, Αραούχο, Άλμπα, Γκαρσία, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Γκάβι (80’ Πουτς), Ντεπάι (66’ Ομπαμεγιάνγκ), Ντεμπελέ (74’ Αντάμα Τραορέ), Φεράν Τόρες (74’ Φάτι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ