Λεβαντόφσκι: Προσβεβλημένος από τη νέα πρόταση, θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα

Λεβαντόφσκι: Προσβεβλημένος από τη νέα πρόταση, θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου, ενώ κάνει ότι μπορεί για να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα.

Το σημερινό (9/5) πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Sport» αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα έχει εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ και ο ίδιος ο Πολωνός επιθετικός είναι θετικός στην μετακίνηση του, ωστόσο οι Βαυαροί κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Η Μπάγερ Μονάχου έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά όπως φαίνεται οι όροι που έχουν προτείνει στον Πολωνό δεν τον ικανοποιούν καθόλου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να έχει καταλάβει πως θα πρέπει να αποχωρήσει και ο επόμενος προορισμός του να είναι η ομάδα του Τσάβι στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Πολωνού επιθετικού,  με τις δύο πλευρές να μιλούν για μια συμφωνία περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυτό είναι ένα ποσό που θα μπορέσει να πείσει τη Μπάγερν Μονάχου να πει το «ναι», ώστε να αποχωρήσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους Βαυαρούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ