Μπαρτσελόνα: Ντεπάι ως έμψυχο αντάλλαγμα για Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Ντεπάι ως έμψυχο αντάλλαγμα για Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπάγερν Μονάχου τον Μέμφις Ντεπάι για να κάνει δικό της τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μετακομίσει ο Πολωνός επιθετικός στην Βαρκελώνη, μιας και ο ίδιος  θέλει να αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι από τους Βαυαρούς.

Πάντως το κόλλημα στην συγκεκριμένη μεταγραφή έχει να κάνει το οικονομικό, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να δώσει πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και για αυτό θέλουν να δώσουν και έμψυχα ανταλλάγματα μαζί.

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αναφέρει ότι οι «μπλαουγκράνα» αναζητούν μια.. φόρμουλα για να πάρουν τον Πολωνό και θα προσφέρουν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ολλανδό, ο οποίος σημείωσε 13 γκολ την φετινή σεζόν, αλλά περισσεύει.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν χρήματα ώστε να αποκτηθεί ο Λεβαντόφσκι. Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές των μπλαουγκράνα είναι και οι Μπρέθγουεϊτ, Μινγκέθα, Λενγκλέ, Ρίκι Πούιγκ και Λουκ Ντε Γιονγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ