Επιτέθηκε στον Τέμπας ο Λαπόρτα: «Βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα…»

Επιτέθηκε στον Τέμπας ο Λαπόρτα: «Βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα…»

«Πόλεμος» Τζουάν Λαπόρτα με τον Χαβιέρ Τέμπας.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στο ισπανικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστές τους Τζουάν Λαπόρτα και Χαβιέρ Τέμπας.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα εξαπέλυσε επίθεση προς την πλευρά του προέδρου της La Liga, υποστηρίζοντας, πως με τις δηλώσεις του, βλάπτει τα συμφέροντα των «Μπλαουγκράνα».

Ο Λαπόρτα κάλεσε τον Τέμπας να μην ξανά σχολιάσει τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, ενώ αναρωτήθηκε σε τι αποσκοπεί με τις δηλώσεις του.

«Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της La Liga ότι δεν μπορούμε να υπογράψουμε παίκτη, αφήνω τον εαυτό μου να σας υπενθυμίσω ότι ο ρόλος του είναι να φροντίζει τα συμφέροντα της La Liga και των ποδοσφαιρικών συλλόγων.

Θα του ζητούσα να απέχει από δηλώσεις ότι η Μπάρτσα μπορεί να υπογράψει έναν παίκτη ή όχι. Προφανώς βλάπτει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και επιπλέον δεν ξέρω αν κάνει αυτές τις δηλώσεις οικειοθελώς ή όχι.

Αν τα κάνει οικειοθελώς, είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι θέλει να βλάψει τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα και αν τα κάνει άθελά του, είναι ήδη μια ακόμη απόδειξη της λεκτικής ακράτειας και της επιθυμίας για να πρωταγωνιστήσει. Νομίζω ότι δεν είναι στο χέρι του», τόνισε ο Λαπόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ