Μπενζεμά: «Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία»

Μπενζεμά: «Θέλω να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία»

Ο Μπενζεμά μίλησε για την άκρως επιτυχημένη φετινή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τους μελλοντικούς του στόχους, αλλά και το μεγάλο του όνειρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό «Onze Mundial», ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε στην ονειρεμένη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στους μελλοντικούς του στόχους.

Επιπλέον, μίλησε για το όνειρο του το οποίο είναι να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει με το ένστικτο. Όταν βρίσκομαι στο γήπεδο, γνωρίζω ποιος είναι ο αντίπαλός μου. Γνωρίζω αν θα με μαρκάρει σκληρά ή αν θα μου δίνει χρόνο να κοντρολάρω την μπάλα. Υπολογίζω όλες τις παραμέτρους.

Ξέρω τι πρέπει να κάνω, δεν προσπαθώ να μπω στο μυαλό των αμυντικών. Πριν τα παιχνίδια βλέπω ποιον έχω να αντιμετωπίσω, αλλά στο γήπεδο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Εξαρτάται από το πώς αισθάνομαι εκείνη την ώρα και το πώς κυλάει το κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για τους μελλοντικούς του στόχους και το όνειρο του να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Γαλλίας: «Θέλω να κερδίζω τίτλους. Ένα ακόμα ή και περισσότερα Champions League και, προφανώς, να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία. Αυτό θα ήταν η πλήρης αποθέωση για μένα! Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, κάτι εκπληκτικό και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να το καταφέρω».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του χρόνια στη Ρέαλ Μαδρίτης: «Η πρώτη μου σεζόν ήταν πολύ δύσκολη. Ήμουν μόνος μου και το ότι δεν μιλούσα την γλώσσα έκανε την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη. Επιπλέον, βρισκόμουν σε μία άλλη ομάδα και σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν τα παράτησα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ